Ką jūs iš tiesų vartojate? Kokios medžiagos įeina į jūsų turimo maisto papildo sudėtį?

Ką jūs iš tiesų vartojate?  Kokios medžiagos įeina į jūsų turimo maisto papildo sudėtį?

Ką jūs iš tiesų vartojate?

Ar kada nors pagalvojote, iš ko gaminami maisto papildai? Ar pastebėjote, kad daugelis maisto papildų prekių ženklų teigia naudojantys „natūralius“, „aktyvius“ ingredientus? Gal kada nors patikrinote, kokios medžiagos įeina į jūsų turimo maisto papildo sudėtį? Netrukus sužinosite, kad daugumoje maisto papildų iš tikrųjų naudojami sintetiniai vitaminai ir mineralai. Šie vitaminai ir mineralai neauga dirvožemyje, jie neekologiški, pagaminti farmacijos kompanijų.

Mes norime, jog tai pasikeistų, todėl suteikiame jums galimybę rinktis. Esame įsitikinę, kad sertifikuoti ekologiški maisto papildai yra geri ir saugūs mums, mūsų šeimai, bendruomenei ir pasauliui. Pasaulis užtvindytas cheminėmis medžiagomis, o šios užterštos sudedamosios dalys patenka į mūsų kūnus ir gali sutrikdyti pusiausvyrą. Atėjo laikas vartoti papildus, pagamintus iš ekologiškų sudedamųjų dalių, užaugintų be genetinių manipuliacijų ar pesticidų. Jei galėtumėte pasirinkti, ar mieliau vartotumėte sintetinį vitaminą C (askorbo rūgštį), ar ekologišką vitaminą C iš agrastinių lapainių (amla) arba kraštuotosios malpigijos (acerolos) vaisių? Ar verčiau gautumėte kalcio iš kreidos (kalcio karbonato), ar iš natūralių raudonųjų dumblių? Į šiuos klausimus tikriausiai nesunku atsakyti.

Gaukite viską iš gamtos

Daugelis žmonių nežino, kad pasaulyje yra kelios pagrindinės farmacijos bendrovės, gaminančios izoliuotus vitaminus ir mineralus. Didžioji dauguma maisto papildų gamintojų perka iš šių gamyklų, o tai reiškia, kad neretai naudojamos tos pačios žaliavos. Tai kodėl yra toks didelis kainų skirtumas tarp prekių ženklų? Atsakymas paprastas: rinkodara.

Vitaminai ir mineralai iš gamtos

Nuo 2008 m. „Royal Green“ su užsidegimu kuria ir gamina sertifikuotus ekologiškus natūralios kilmės maisto papildus. Mes buvome pirmasis prekės ženklas Nyderlanduose, pasiūlęs vartotojams 100 % ekologišką vitaminą C, geležį, magnį, seleną, cinką, multivitaminus ir dar daugiau. Tai patvirtina ant mūsų produktų esantis nepriklausomas sertifikuotos ekologiškos produkcijos ženklas. Šis ženklas garantuoja, kad visos sudedamosios dalys yra augalinės kilmės, o ne sintetinės. „Royal Green“ bendradarbiauja su daugiau nei 60 ekologiškai ūkininkaujančių ūkininkų visame pasaulyje ir tuo labai didžiuojasi. Jei ingredientas ekologiškas – „Royal Green“ jį panaudos. Argi tai ne puiki garantija?

Sintetiniai ir ekologiški produktai

Sintetinis vitaminas C (askorbo rūgštis) yra izoliuota medžiaga, pagaminta žmogaus. Ekologiška kraštuotoji malpigija (acerola), be vitamino C, turi dešimtis maistinių medžiagų (įskaitant vitaminus B1, B2, B3, bioflavonoidus, ląstelieną, polifenolius, magnį, kalcį, geležį ir kitas augalines medžiagas), todėl jos poveikis organizmui yra platesnis. Galiausiai, prieš įsigydami maisto papildą, turite sąmoningai pasirinkti: ar noriu sintetinių, ar ekologiškų vitaminų ir mineralų?

 

 

Sintetinis

Ekologiškas

Vitaminas C

Kalcis

Magnis

Geležis

Cinkas

askorbo rūgštis

kalcio karbonatas

magnio citratas

geležies bisglicinatas

cinko citratas

acerola, amla ir camu camu

raudonieji dumbliai

jūrų salotos

kvapiosios murėjos lapai

gvajavos

 

Tiesiog patikrinkite etiketę. Ar vartojate sintetinius, ar ekologiškus vitaminus ir mineralus?

„Royal Green“ tiekia sertifikuotus ekologiškus ir veganiškus vitaminus bei mineralus iš koncentruotų augalų, vaisių ir uogų.

Gaukite viską iš gamtos! Ir nepamirškite, jog maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Be to, svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.